Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Απίστευτο: “Ξένο δάκτυλο” βλέπει πίσω από το σεισμό ο Δήμαρχος Άγκυρας!Ο Δήμαρχος της Άγκυρας, Μελίχ Γκιοκτσέκ, "χτύπησε" ξανά με ένα απο τα απίθανα σενάρια που κατά καιρούς "εκτοξεύει" δημοσίως, προκαλώντας ...ποικίλες αντιδράσεις.
Ο Δήμαρχος Άγκυρας έγραψε στο Τwitter, λίγο μετά το σεισμό τα ανοιχτά της Μυτιλήνης, «πιστεύω ότι ίσως ήταν ένας τεχνητός σεισμός. Δεν το λέω σίγουρα, αλλά είναι μία πολύ σοβαρή πιθανότητα και θα πρέπει να ερευνηθεί. Ήταν μήπως κάποιο πλοίο σεισμικών ερευνών κοντά στο επίκεντρο; Αν ναι, σε ποια χώρα ανήκει;», αναρωτήθηκε ο Μελίχ Γκιοκτσέκ, ζητώντας να γίνει έρευνα για το ποια πλοία και ποιών χωρών έπλεαν εκείνη την ώρα στην περιοχή, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γκιοκτσέκ αναπτύσσει τη θεωρία των ‘τεχνητών σεισμών’, οι οποίοι προκαλούνται από φαύλες ξένες δυνάμεις.
Το Φεβρουάριο είχε ισχυριστεί ότι ο σεισμός που έγινε στα Δαρδανέλια ήταν σχέδιο σκοτεινών ξένων δυνάμεων προκειμένου να καταστραφεί η οικονομία της Τουρκίας.

πηγή:http://www.ant1news.gr/news/World/article/476197/apisteyto-xeno-daktylo-blepei-piso-apo-to-seismo-o-dimarxos-agkyras-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου