Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Παρουσία, του συμβόλου του Ιερού Λόχου, του Αντγου ε.α. Κων/νου Κόρκα, οι εκδηλώσεις εορτασμού της απελευθέρωσης των Κυκλάδων (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Φωτογραφία για 72η επέτειος της απελευθέρωσης των Κυκλάδων από τα γερμανικά στρατεύματα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


Παρουσία του συμβόλου του Ιερού Λόχου του Αντιστρατήγου ε.α. Κων/νου Κόρκα, Επίτιμου Διοικητή 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ, ο οποίος την περίοδο 1942-1945 σαν Ανθλγός (ΠΖ) διετέλεσε Διοικητής της 1ης ΟΜΑΔΑΣ/ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ, πραγματοποιήθηκαν στην Ερμούπολη της Σύρου οι εκδηλώσεις μνήμης και απότισης φόρου τιμής στους πεσόντες Ιερολοχίτες κατά την απελευθέρωση των Κυκλάδων από τα κατοχικά στρατεύματα των Γερμανών. 

Την Ε.Α.Α.Σ. εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.  Υπτγος ε.α. Αριστομένης Αθ. Κράγκαρης ο οποίος στα πλαίσια του χαιρετισμού του το βράδυ του Σαββάτου 10 Ιουν 2017, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου «Ερμής», αναφέρθηκε στην ένδοξη δράση του Ιερού Λόχου  στο Αιγαίο την περίοδο 1942-1945 και την συμβολή του στην απελευθέρωση των Κυκλάδων.

Το πρωί της Κυριακής 11 Ιουν 2017,  οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 72ης επετείου της απελευθέρωσης των Κυκλάδων από τα γερμανικά στρατεύματα ολοκληρώθηκαν με την  τέλεση Επιμνημόσυνης Δέησης στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου και την και την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ιερολοχιτών Ερμουπόλεως παρουσία συγγενών, φίλων των μαχητών του Ιερού Λόχου  καθώς και εκπρόσωπων των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του τόπου.

VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου